onsdag 17. desember 2014

Juleyoghurt m/ Rørte Bjørnebær & Kanel


Rørte bjørnebær og kanel er en helt utrolig god kombinasjon, og disse varme smakene sammen med den friske yoghurten og knasende müsli er en spennende kombinasjon med smak av jul.


Ingredienser:
  • Yoghurt naturell
  • Bjørnebær
  • Brunt sukker
  • Kanel
  • Litt vanilje (eller vaniljesukker)
Litt revet appelsinskall, noen dråper appelsin eller allehånde/allspice er også veldig godt.


Gjør så:
  1. Ha bjørnebær i en gryte og smak til med sukker og kanel.  La dette surre litt på middels varme til du har en passe tykk konsistens. Du kan enten ha vaniljen i med bjørnebærene eller blande den inn i yoghurten.

  2. Ha yoghurt i en skål og ha over de herlige rørte bjørnebærene.

Server med litt revet appelsinskall, müsli og noen dryss revet sjokolade.